GOLD карта на Огледало

Кой каза, че не можем да си купим здраве, щастие, красиво тяло, емоции и много нови приятели?
С “GOLD” членските карти всичко това е възможно! Използвате всички занимания без ограничение!

Вече три години GOLD картите стават любими на все повече приятели на движението и танците.

ВИДОВЕ GOLD ЧЛЕНСКИ КАРТИ:

gold1_100x 1 или 2 седмици GOLD

 

gold1_100x1, 3, 6, 12 месеца GOLD

 

gold1_100xСемейни GOLD карти

 

gold1_100xГрупови GOLD карти
(при едновременна покупка на 2 и повече 6 и 12м. карти)

 

gold1_100x

Фирмени GOLD карти

АКТУАЛНИ ЦЕНИ НА GOLD ЧЛЕНСКИ КАРТИ ТУК
РЕГИСТРАЦИЯ ЗА GOLD ЧЛЕНСКА КАРТА ТУК.

Какво трябва да знаем? 

GOLD членските карти са лични и поименни. Те дават на притежателя им неограничен брой посещения във всички класове в “Огледало” за периода на валидност.
Преди да закупите GOLD карта се уверете, че е подходящо да се включите в желаните “танцови” класове (поради различните нива).
За “спортни” класове може да се включете веднага, без значение дали сега започвате или имате опит.
Всички редовни членове на GOLD карти, които не прекъсват членството (без седмични, семейни карти или GOLD карти при други условия) ползват 10% отстъпка – след 3-ят месец от членството си, а ползващите 3 месечни, 6 месечни и годишни карти при закупуването на следващата GOLD карта за период по-голям от 1 месец.

ЧЗВ или ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ  – gold1_100xGOLD членски карти на Огледало ?

? – Колко посещения може да се направят с GOLD карта?

🙂 – GOLD картата е без ограничение. Не се броят посещенията. Можете да посещавате всички активни класове на Огледало.

? – Може ли да се посещават танци и спорт занимания смесено или GOLD картата е валидна само за танци или само за спорт или само за един вид клас/занимание?

🙂 – Идеята за GOLD картата е да бъде най-гъвкавата, удобна и достъпна карта за всеки човек. Ако работите на смени, ще разберете, че това е вашата карта, защото винаги ще има клас, който да посетите. ДА можете да посещавате спорт, танци както и повече от 1 клас. Нямате ограничение за комбинации.

? – В сутрешни, обедни или вечерни класове може да се участва с GOLD карта?

🙂 – Във всички активни класове, без значение по кое време на деня.

? – Колко пъти на ден може да се ползва? За 1 или 2 класа на ден?

🙂 – За всички активни класове за деня. Без ограничение на броя на посещенията.

? – Какво означават “Активни” класове.

🙂 – Това са всички класове, които работят “сега” в момента в Огледало и са описани в график на уеб сайта

? – След като няма ограничение за броя на посещенията GOLD картата каква карта да изберем?

🙂 – GOLD картите са валидни за различен период от време:

1, 2 седмици, 1, 3, 6 и 12 месеца.

? – Коя е най-изгодната GOLD карта?

🙂 – За всеки, човек отговора е различен. Зависи колко често желаете да посещавате занимания. Най-изгодните ценови предложения обикновено са за карти с по-дълъг период на валидност. Обикновено с карти за 6 и 12 месеца, получавате най-изгодни ценови решения, както и бонус месеци. Колкото повече посещения правите, толкова по-евтино излиза всяко от тях.

? – След като имам GOLD карта и желая да започна, как да се ориентирам какво да посещавам?

🙂 – Най-добрият вариант е да се консултирате лично с нашия специалист* за изготвяне на индивидуална програма, съобразена с вас. Консултацията е безплатна в момента. Необходимо е да изпратите съобщение на fb на Огледало за изготвяне на програма или да ни потърсите на +359 889 436 452.

? – Не мога ли просто да си закупя карта и да посещавам каквото желая или съм чул/а от други познати, че има най-добър ефект?

🙂 – Разбира се, че можете. Ако избирате клас за танци това е добро решение. Ако желаете да промените тялото си или търсите конкретен ефект, слухът или това, което работи за едни хора, може да не работи за вас. Така бихте изгубили ценно време в лутане и опити без оптимален резултат. Препоръчваме да се консултирате с нашия специалист*, за да имате отлична удовлетвореност!

? – Възможно ли е да посещаваме семейно с 1 GOLD карта?

🙂 – GOLD картата е лична и може да се ползва от 1 човек. Налични са атрактивни индивидуални семейни карти, които можете да ползвате при 2 и повече души от 1 семейство. Цената за семейни карти винаги е по-добра. Колкото повече хора от 1 семейство участват, толкова по-ниска е цената за всеки един участник. Отлична възможност е ако имате сходни интереси и желаете да посещавате заедно еднакви класове. За деца и родители също са налични възможности за посещение на различни класове по-едно и също време.

? – Има ли фирмени GOLD карти

🙂 – ДА. Корпоративните клиенти могат да получат отлични предложения за GOLD карти за тяхната фирма. Ние можем да сплотим екипа и да повишим ефективността, като поддържаме духа и тялото в отлична форма. Попълнете тази форма, за да получите нашето предложение

? – Ако посещвам много класове, картата излиза много изгодно.. Каква е вашата полза?

🙂 – ДА, така е. Колкото повече класове посещава един клиент с GOLD карта, толкова по-ниска е цената на всяко посещение за него. Имаме клиенти, които преминават 50 посещения месечно. Това прави цената за посещение изключително ниска. Ние не печелим от единични карти. Нашият приход се образува при наличние на повече клиенти с GOLD карти т.е. по-голям оборот. За нас е много по-важно да имаме редовни клиенти, които да са доволни от услугата.

? – GOLD картата е изгодна. По този начин няма ли да се промени качеството на услугата, заради ниската цена за посещение?

🙂 – НЕ, в никакъв случай, напротив. Колкото повече GOLD абонати имаме, толкова повече възможности ще имаме да се развиваме като клуб. Всички инструктори и учители в Огледало са с преминати обучения и активни лицензи според вида занимание, което ръководят. Танцовите учители са със съответната квалифиакция и доказани качества и опит през годините.

? – Последен въпрос. Вече имам GOLD карта и искам да поддържам тялото си. Колко пъти седмично е необходимо да идвам?

🙂 – Няма ограничение и отговорът зависи от много неща, но ще обобщим така:

  • 1 път – недостатъчно
  • 2 пъти – минимално
  • 3 пъти – оптимално
  • 4 пъти – отлично
  • 5, 6 и 7+ пъти – всичко е възможно 😉

Възможно е да комбинирате различни по интензивност занимания, както и да добавите любим танцов клас

Препоръчваме Ви да използвате съветите на нашия специалист (контакти долу)*, за да получите най-доброто решение и отличен старт.

 

*БЕЛЕЖКИ:

*Изготвяне на лична програма за посещаване на класове в Огледало – свържете се директно с Калин Петков фб Kalin Petkov (+359 889 436 452)

Share