ПИЛАТЕС

Няма възраст, няма пол, няма ограничения. Имате само прекрасна възможност да стегнете тялото си, да редуцирате всичко излишно със специални комплекси, с които ще бъдете здрави, винаги във форма и добро настроение. Възможно е записване във всеки клас по всяко време, независимо от ниво и опит.

Pilates /класически пилатес на постелка/
Методът пилатес за трениране на тялото е уникална система от упражнения за разтягане и за сила, разработена преди около век от Джоузеф Х. Пилатес. Тя укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, дава гъвкавост и равновесие, слива в едно ума и тялото и прави фигурата по-стройна.

До голяма степен, ако не и изцяло, стресът и умората се дължат на лоша стойка, нарушено равновесие в тялото и неправилно дишане. Джоузеф Пилатес казва – „Добрата физическа форма е първата предпоставка за щастието”. Нашата цел в спортуването е да постигнем здраво тяло, здрав дух и здрав живот. Методът Пилатес вече повече от столетие доказва, че постига всичко това без болка и изтощителни тренировки. Чрез него внасяме равновесие в тялото си, подобряваме кръвообращението, облекчаваме стреса, повишаваме издръжливостта,  изглеждаме по-добре и се чувстваме страхотно!

Pilates Sculpt – клас, който съчетава традиционните пилатес упражнения с използването на допълнително оборудване като топка, ластик, тежести и др. По този начин прави обичайната ви пилатес тренировка по-наситена и богата, предизвикваща мускулите ви да работят в по-голяма дълбочина. Включването на различни уреди в упражненията позволява бавно и контролирано издължаване и свиване на мускулите – едновременно тренирайки за сила, издържливост и гъвкавост докато развива стабилност и баланс на цялото тяло. Този клас е едновременно безопасен и ефективен, свежда до минимум въздействието върху ставите, стимулира подобряването на сърдечно-дихателната система и цялостнотофизическо състояние, и същевременно предизвиква на работа стотици мускули в изпълнението на всяко движение. Класът е подходящ за начинаещи и напреднали в метода Пилатес, както и за всеки занимаващ се с друг вид спорт, който иска да повиши качеството на тренировката си като я изведе на друго ниво.

Pilates Fat burn – окончателната ви победа в борбата срещу упоритите мазнини. Специална система от пилатес упражнения, насочени изключително към смъкване на нежеланото тегло. Оформете и стегнете тялото си чрез Пилатес. Тези трансформиращи Пилатес движения за цялото тяло са предизвикателни и веднага ще усетите как мускулите ви започват да горят. Класът е динамичен и е подходящ за активно спортуващи и любители. Не се препоръчва за хора с гръбначни изкривявания, слаба подвижност, болки в ставите и връзките, както и подлагалите се скоро на операции

Pilates Fusion – клас, в който ще се запознаете с най-съвременните техники в развитието на методът Пилатес, както и съчетанието му с други фитнес системи, познати до днес. Ще се насладите на разнообразни и интересни класове, в които ще изпълнявате различни съчетания от упражнения с използване тежестта на собственото ви тяло или с допълнително оборудване. Класът е приложим към широк спектър от хора с различно физическо ниво – подходящ е както за физически много активни хора, така и за такива, които искат просто да подобрят своето ежедневие.


Какви са ползите?
– Увеличаване на мускулната сила, без нежелан обем;
– Увеличава силата на коремните мускули и кръста, стабилността и периферната мобилност;
– Подобрява физическото състояние, с което спомага превенцията от травми;
– Ще придобиете по-голяма свобода на движение в пълен обем;
– Намалява отрицателното въздействие върху ставите;
– Включва вариации от различни физически дисциплини, с което подобрява уменията и постиженията на спортисти;
– Повишава баланса, координацията и кръвообращението.

 

>>>График на активните класове
>>>График на предстоящи класове
>>>Записване за класа

Share

Коментари

коментари