ПИЛАТЕС

Няма възраст, няма пол, няма ограничения. Имате само прекрасна възможност да стегнете тялото си, да редуцирате всичко излишно със специални комплекси, с които ще бъдете здрави, винаги във форма и добро настроение. Възможно е записване във всеки клас по всяко време, независимо от ниво и опит.

Pilates /класически пилатес на постелка/
Методът пилатес за трениране на тялото е уникална система от упражнения за разтягане и за сила, разработена преди около век от Джоузеф Х. Пилатес. Тя укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, дава гъвкавост и равновесие, слива в едно ума и тялото и прави фигурата по-стройна.

До голяма степен, ако не и изцяло, стресът и умората се дължат на лоша стойка, нарушено равновесие в тялото и неправилно дишане. Джоузеф Пилатес казва – „Добрата физическа форма е първата предпоставка за щастието”. Нашата цел в спортуването е да постигнем здраво тяло, здрав дух и здрав живот. Методът Пилатес вече повече от столетие доказва, че постига всичко това без болка и изтощителни тренировки. Чрез него внасяме равновесие в тялото си, подобряваме кръвообращението, облекчаваме стреса, повишаваме издръжливостта,  изглеждаме по-добре и се чувстваме страхотно!

Power Pilates – клас за оформяне и стягане на тялото и разбира се изгаряне на излишните килограми. Тренировката включва пилатес упражнения, комбинирани в специална система с различна интензивност за трансформиране на цялото тяло. Ще изживеете един предизвикателен клас, в който веднага ще усетите как мускулите ви започват да горят мазнини. Класът е подходящ както за активно спортуващи, така и за любители. Продължителност – 55 мин.

Pilates Fusion – клас, в който ще се запознаете с най-съвременните техники в развитието на методът Пилатес, както и съчетанието му с други фитнес системи, познати до днес. Ще се насладите на разнообразни и интересни класове, в които ще изпълнявате различни съчетания от упражнения с използване тежестта на собственото ви тяло или с допълнително оборудване. Класът е приложим към широк спектър от хора с различно физическо ниво – подходящ е както за физически много активни хора, така и за такива, които искат просто да подобрят своето ежедневие.

STANDING PILATES – Пилатес в баланс – пренася традиционните упражнения на методът Пилатес от постелката към изпълнение в изправена позиция. Независимо от текущата ви физическа активност, Пилатес в баланс е изключително ефективен начин да промените тялото си и да постигнете фитнес целите си за по-малко време! Тази нова тренировка ви дава пълната свобода да изпълнявате пилатес позите по всяко време и навсякъде, без постелки, топки или тренировъчни уреди. Методът използва собственото телесно тегло, за да ви помогне да постигнете по-бързи и дълготрайни резултати.


Какви са ползите?
– Увеличаване на мускулната сила, без нежелан обем;
– Увеличава силата на коремните мускули и кръста, стабилността и периферната мобилност;
– Подобрява физическото състояние, с което спомага превенцията от травми;
– Ще придобиете по-голяма свобода на движение в пълен обем;
– Намалява отрицателното въздействие върху ставите;
– Включва вариации от различни физически дисциплини, с което подобрява уменията и постиженията на спортисти;
– Повишава баланса, координацията и кръвообращението.

 

>>>График на активните класове
>>>График на предстоящи класове
>>>Записване за класа

>>> ГРАФИК НА ONLINE КЛАСОВЕ

 

Share

Коментари

коментари