fb_page_

Dancelo ® dance fitness workout

 

DANCELO ® dance fitness

Dancelo ® е най-новата денс фитнес програма.
А щом е денс, значи е конструирана върху музика. Да, хитовете сега на музиката, която обичате. Любими мелодии в забавен, лесен и ефективен клас достъпен за всеки човек, още сега, веднага, дори от първия път няма да се чувствате като начинаещи. Не са необходими опит, предварителна подготовка или специални умения, за да правите Dancelo ®. След 3 занимания ще се чувствате в свои води, а след месец ще се чудите защо до сега не сте го правили.. Това е силата на Dancelo ®.
Клас, който ще усетите с цялото си тяло и душа!
Идвате ли?

 

 

DANCELO ® Power Toning

И когато решите, че ви трябва повече POWER и тренировка, в която да натоварите допълнително сeлектирани мускулни групи ни идва на помощ DANCELO ® Power Toning. Абсолютно същият, познат и любим емоционален  Dancelo ® dance fitness клас, но с добавени подравки, за да заредим с повече енергия тялото и да активираме проблемните зони! Нещо като звяр в овча кожа.. докато не го опитате, не можете да усетите силата му!
Ще запитате как се случва ли? Много лесно… Просто миксираме… всеки път различно, за да държим тялото в готовност и да постигаме повече ефективност. В днешния клас ще добавим лют пипер с 2-3 мелодии с дъмбели (гирички), с които ще натоварим ръцете. В утрешния клас ще добавим повече черен пипер с 2-3 мелодии степ, за да увеличим интензивността за бедра и седалище.
Третата тренировка ще бъде с повече джинджифил или няколко мелодии със стол, за да активираме коремните мускули.. А сещате ли се за четвъртата? Степ+дъмбели.. стол+гирички, мега клас с всичко заедно.. Да не се опарите само от толкова подправки.
Ще комбинираме още много.. ноо ще го запазим в тайна, само за истинските търсачи!

 

 

DANCELO ® KIDS

Любим и забавен Dance fitness клас за деца от 4 до 11г.
Еднакво се харесва на момичета и момчета!

 

DANCELO ® LITE

Любим и забавен Dance fitness клас за всички, които до сега не са спортували и нямат движение в ежедневието си. Първите крачки в Dancelo започват от тук.

>>>График на активните класове
>>>Записване тук

Share

Коментари

коментари