• Коремна мускулатура и дишане в Пилатес – уъркшоп

  Коремна мускулатура и дишане в Пилатес – уъркшоп

  Как да извлечем максимален ефект, когато тренираме корем? Как да дишаме, за да усетим всяко движение в Пилатес?
  Винаги постигаме много по-добър ефект, когато знаем какво правим и как да го контролираме.
  Ще получите нови знания и ще можете да приложите наученото веднага, като се включите в нашия практически уъркшоп.

  Ние ще разкрием тайните – как се диша в Пилатес, какво означава “странично ребрено дишане”, кои мускули участват в дишането и по какъв начин съчетанието между двете спомага в изпълнението на движенията, като ще приложим на практика наученото в няколко лесни упражнения.

  КОГА? – 7 февруари 2020 от 18:00ч
  КЪДЕ? – в залите на „Огледало“, Мол Варна ЕАД, ет. 2 /до ескалатора/
  ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ? – за всички, които искат да постигнат максимален ефект от Пилатес, без значение дали са начинаещи или напреднали
  ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 90 мин
  Цена: 12 лв
  Инструктор: Христина Попова

  За да извлечем максимален ефект и полза от упражненията във всяка една физическа дисциплина, трябва да ги изпълняваме правилно, а за да ги изпълняваме правилно, то трябва и да дишаме правилно. В метода Пилатес дишането е от първостепенно значение. То помага на ума ни да се фокусира върху тялото, създава осъзнатост за състоянието му и положението му в пространството. Правилното дишане в Пилатес ни помага да изолираме мускулите на корема и таза, които са изключително важни за стабилността и здравето на цялото тяло. Същевременно то помага за отпускането на напрегнатите мускули и за освобождаването от стреса и умората от деня.

  Запазете място за вас и ваши приятели с натискане на бутона “ЩЕ ПРИСЪСТВАМ” във фейсбук събитието ТУК като посочите бройката на хората, които записвате.

  При възникнали въпроси: 0988 923200, 0889436452, 052 801 168

  Share

  Коментари

  коментари