• SUPER FAT BURNER + GREEN COFEE

  pack1

  SUPER FAT BURNER + GREEN COFEE

   

  SUPER FAT BURNER e липотропен фет бърнер, който ще помогне да се регулира телесното тегло, да се забърза метаболизма и да се изгорят мазнини. С подходящ баласиран хранителен прием с известен калориен дефицит е един от начините да се справим с излишните мазнини. Карайки тялото да работи на по-бързи обороти, то ще използва повече калории. Най-добър ефект биха постигнали всички, които имат активен начин на живот и спортуват редовно.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:
  Приемат се 4 капсули разпределени през деня преди хранене. В тренировъчен ден се приемат по  1 капсула преди закуска, 2 капсули 30мин. преди тренировка и 1 капсула преди вечеря.
  Или прием на 4 капсули 30-45мин. преди тренировка.

  СЪСТАВ:
  Опаковката съдържа 120 капсули, които ще бъдат достатъчни за 30 дневен прием.

   

   

  GREEN COFEE

  Екстрактът от зелено кафе стимулира допълнително изгарянето на мазнини, благодарение на високото си съдържание на хлорогенни киселини (анти – оксиданти). В случая освен зеленото кафе, в една доза се снабдявате и с още 220омг Л-карнитин, което прави комбинацията мощен инструмент за горене на мазнини. Една от най-важните функции на Л-карнитина е, че прием на 2000мг-3000мг преди тренировка помага за правилното и ритмично съкращаване на сърдечния мускул. Това позволява неговата по-добра работоспособност, като се намалява пулса на трениращия и повишава неговата издържливост и енергичност. Също Л-карнитина повишава мастния метаболизъм, като транспортира мазнините до клетъчните митохондрии, където се изгарят, а след това изхвърля отпадъчните продукти от клетката.
  Трябва да се има предвид, когато се ползва от хора, които са чувствителни към кофеин!

  СЪСТАВ:
  Опаковката съдържа 500мл.
  Една доза е 20мл – 30мин преди тренировка
  Една опаковка е достатъчна за 25 приема.

   

  От Огледало тествахме комбинацията от двата продукта и се убедихме в ефекта още след 3-та седмица. Приемани преди интензивна фитнес тренировка с прoдължителност 60-90мин, приети 30-45 преди начало. 6 фитнес тренировки седмично + 2 или 3 кардио -1 почивен ден. Мъж 43 години, 74кг.  Резултатът е намаляване на апетита и видимо намаляване на подкожните мазнини. Отличен тонус през целия ден. Комбинацията е използвана при режим на калориен дефицит и засилен прием на протеинови храни и добавки.

  Share

  Коментари

  коментари