• Децата на ОГЛЕДАЛО – Държавно първенство по СПОРТНИ ТАНЦИ

  Децата на ОГЛЕДАЛО – Държавно първенство по СПОРТНИ ТАНЦИ

  Измина още един състезателен сезон, който завърши с Държавно първенство по спортни танци 1ви ранг в гр. Панагюрище!
  Най малките ни представители Кирил и Даниела, въпреки че това беше едва третото им състезание, успяха да влязат във финала на деца до 9г. латиноамерикански танци и заеха 6-то място.
  При деца до 11 г конкуренцията беше най-многобройна за целия турнир и Виктор и Симона достигнаха до четвърт финалите и за латиноамерикански танци, и за стандартни танци, и при многобоя. За тях това също беше първи състезателен сезон.
  Илиян и Невена се състезаваха в групата на юноши младша възраст, може би една от най-оспорваните възрастови групи за целия шампионат. Те заеха 19-то място на латина, 17-то на стандарт и 16-ти при многобоя. Те показаха голям прогрес и за една година, откакто са танцова двойка, смениха три състезателни класа, започвайки от най-ниския!
  Михаил и Мира се състезаваха в същата възрастова група и влязоха на финала при латиноамериканските танци, заемайки 6-то място. При стандартните танци те се класираха 9-ти, а при многобоя – 7-ми.

  За някои сезонът беше труден и с много препядствия, за други беше пълен с поуки. Всички се трудиха и вложиха много енергия в процеса на тренировка! Нека продължават още по-усилено да работят за постигане на целите си!
  Поздравления за състезателите и техните треньори – Ажда Ямук и Елена Кирова!

   

  Share

  Коментари

  коментари