BarreFIT

Какво е BarreFit?

Нека си го признаем! Всички се възхищаваме на телата на професионалните танцьори. BarreFit e тренировката, с която ще се доближим до тяхното съвършенство.

BarreFit комбинира пилатес, йога и балетни движения, и така скулптурира телата ни и ги прави по-красиви, с по-издължени, изчистени и същевременно силни мускули.

В рамките на 60 минути, на фона на ритмична музика, вие ще се насладите на един наистина интересен и интензивен клас, в който ще изпълнявате движения с малък обем и дълга повторяемост, като същевременно работите върху баланса и стабилността на тялото си.

BarreFit тренира цялото тяло, като класът е разделен на 3 части, във всяка от които се фокусираме върху различни зони на тялото – 1.upper body (горна част), 2.крака и седалище и 3. коремни мускули.

Всяка една от 3те тренировъчни части кара мускулите ни да работят и горят в пълния си потенциал, затова след всяка разтягаме и издължаваме мускулите, върху които сме работили.

Не се изненадвайте, че в класа ще ползваме леки тежести – за скулптуриране на горната част на тялото (ръце, гърди, гръб), както и постелка – за по-интензивна работа върху коремните мускули.

За класа са ви необходими само удобно облекло и чорапи или цвички, тъй като спортните обувки затрудняват движенията. По желание може да тренирате и боси.

Класът е подходящ за всеки. Не е необходимо да сте с танцов опит или сериозна физическа подготовка. Все пак предварителната консултация с лекуващия ви лекар е желателна, ако имате оплаквания от болки в опорно-двигателния апарат, скорошни травми или операции.

 

>>>График на активните класове
>>>Записване за класа

Share

Коментари

коментари