BarreFIT

Какво е BarreFit?

Нека си го признаем! Всички се възхищаваме на телата на професионалните танцьори!
BarreFit e тренировката, с която ще се доближим до тяхното съвършенство.
BarreFit комбинира балетни движения и пилатес и така скулптурира телата ни и ги прави по-красиви, с по-издължени, изчистени и същевременно силни мускули.
В рамките на 45 минути, на фона на ритмична музика, вие ще се насладите на един наистина интересен и интензивен клас, в който ще изпълнявате движения с малък обем и дълга повторяемост, като същевременно работите върху баланса и стабилността на тялото си.
BarreFit тренира цялото тяло и кара мускулите ни да работят в пълния си потенциал. Не се изненадвайте, че в класа ще ползваме леки тежести – за скулптуриране на горната част на тялото (ръце, гърди, гръб), както и постелка – за по-интензивна работа върху коремните мускули. За класа са ви необходими само удобно облекло и чорапи или цвички, тъй като спортните обувки затрудняват движенията. По желание може да тренирате и боси.
Класът е подходящ за всеки. Не е необходимо да сте с танцов опит или сериозна физическа подготовка! Все пак предварителната консултация с лекуващия ви лекар е желателна, ако имате оплаквания от болки в опорно-двигателния апарат, скорошни травми или операции.

>>>График на активните класове
>>>Записване за класа

Share

Коментари

коментари