• ОГЛЕДАЛО ОНЛАЙН от 17.III.20

   

  Днес 17.III.20 започваме излъчване на онлайн класове на Огледало. За няколко дни успяхме да подготвим вариант, в който да продължим да бъдем заедно, независимо от обстоятелствата! Ще се радваме да се виждаме отново макар и онлайн с излъчване на живи и записани класове (и повторения когато е възможно).
  >> ВАЖНО ! ЗА УЧАСТИЕ Е НЕОБОХДИМО:
  1 – да имате фейсбук профил и достъп до интернет.
  2 – да”запазите място” като изпратите директно съобщение до Огледало тук: m.me/ogledalosport

  3 – от офиса на Огледало ще се свържем възможно бързо с вас (разбира се ще бъде трудно 5мин.преди начало)!
  4 – ако имате карта на Огледало – тя е валидна и ще се отчете едно посещение. Можете да закупите посещение или карта, която да важи за онлайн и редовни класове. Цени тук!
  *Клиенти с карти Мултиспорт и Содексо не могат да ползват техни карти в онлайн класове. Двете фирми отказаха да заверяват участия.
  4А – дългогодишни клиенти на Огледало могат да резервират карта, която да бъде платена отложено
  5 – Ще получите линк за плащане с карта. След успех ще можете да се включите във фейсбук група на класа, където ще бъде излъчен според съответния график на Огледало онлайн (ще се променя): http://www.danceogledalo.com/online-klasove-ogledalo/
  Поради причината, че този начин на работа е нов и за нас, ще помолим за съдействие и разбиране и разбира ще разчитаме на вас за обратна връзка, за да подобрим максимално целия процес и удоволствието от заниманията!
  6 – не забравяйте да следвате #ОГЛЕДАЛО или да участвате в групата ни за нова и актуална информация ОГЛЕДАЛО спорт и танци Варна

  Share

  Коментари

  коментари