• Запознайте се с Мирослава

  Запознайте се с Мирослава

  Днес ще Ви запознаем с Мирослава Димитрова – нашият учител по Народни танци.
  За себе си Мирослава казва:

  Имам няколко страсти в живота си и това са: танците, музиката, приятелите, пътуванията, децата, любовта и доброто настроение. Това е и моят живот. За мен разнообразието е като въздуха, без него не мога. За това и през голяма част от живота си съм пробвала различни дейности: гимнастика, плуване, рисуване, творческо писане, танци, но последното се оказа най-голямата ми страст.
  За първи път ме записаха на народни танци във втори клас в ансамбъл „Българче” с ръководител Ирена Станева – жена, която „гори” в работата си и създава отлични танцьори. През студентските си години в София танцувах в „Академичен фолклорен ансамбъл” с ръководител Иван Тодоров и ансамбъл „Аура” с хореограф Петко Йошков. И с двата ансамбъла съм участвала в концерти в страната и чужбина, намерих много приятели, събрах незабравими спомени и най-вече добро настроение.
  След 12 години живот в София, миналото лято се върнах във Варна. Инструктор съм в „Огледало” от средата на май 2014 г. Школата ме спечели с разнообразието от видове танци и спорт, които предлага и позитивната енергия и ентусиазма на екипа. Другата ми голяма страст са децата, за това и завърших „Педагогика” в СУ с допълнителна квалификация начален учител по чужд език. От 2010 година работя по специалността си. Основното си образование завърших в 8 СОУПЧЕ „Ал. С. Пушкин” с профил италиански език и през последните няколко години винаги намирам повод да посещавам Италия.

  Share

  Коментари

  коментари