• Децата на „ОГЛЕДАЛО“ Бетина Бонева и Александра Петкова с отличия от Международен софийски фестивал “Кръстопът на музите”!

  Децата на „ОГЛЕДАЛО“ Бетина Бонева и Александра Петкова с отличия от Международен софийски фестивал “Кръстопът на музите”!

  Бетина Бонева взе първи места в трите категории, а Александра Петкова – първо място в “Класически танц” и втори места в категории “Характерен” и “Модерен танц” на Международен софийски фестивал “Кръстопът на музите”!

  Бетина танцува при нас от шест години. Тази година тя представи достойно България и “Огледало” на Световното първенство по танци в Пореч, Хърватска: Над 5 700 участника от 4 континента се състезаваха тази година в най-престижният в света танцов шампионат World Dance Masters 2015. До световният шампионат бяха допуснати 1 200 танца, след квалификации в 10 страни от който международното жури избра финалистите от 57 000 участници. Повечето състезатели участваха от името на престижни световни танцови и балетни училища и академии. Танците на финала бяха разделени на Лига А и Лига В. Бетина спечели бронзов медал в лига А, в оспорвана битка с нейни връстници, стигнали до финалния кръг.

  Да пожелаем успех на талантливите деца на “Огледало”!

  Share

  Коментари

  коментари